Despre noi...

Suntem tineri fermieri specialiști în horticultură, stabiliți în localitatea Surpatele, județul Vâlcea, producem afine crescute în mod natural și ecologic, fructe gustoase și sănătoase, fără chimicale sau alte substanțe periculoase pentru sănătate.

Am urmat cursurile Facultății de Horticultură la zi, iar înființarea plantației de afine a fost parte din lucrarea de licență din cadrul proiectului de diplomă pentru finalizarea studiilor, pentru care au fost implementate cele mai noi tehnologii disponibile la momentul actual și utilizate în cultura ecologică a afinului.

Ferma de afine de la Surpatele

Livrari afine București

...și alte localități din România

Ideea de a investi în horticultură a venit din nevoia de a avea acces la fructe și legume proaspete și sănătoase din punct de vedere al contaminării cu produse chimice toxice. Am început să ne implicăm mai mult în grădina bunicilor de la țară, căutând informații de pe Internet despre cultura plantelor, despre metode de fertilizare, despre controlul buruienilor, despre combaterea dăunătorilor etc. Accesul la multitudinea de informații pe care o oferă Internetul este foarte ușor de realizat, dar filtrarea informațiilor cu adevărat valoroase și valide, de mituri sau povești nefolositoare, constituie o foarte mare provocare. Acestea au fost motivele pentru care am decis specializarea în horticultură la Facultatea de Horticultură din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV) din București.

Istoria fermei de la Surpatele

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.