LIVRĂRI

Livrările se fac direct din plantația noastră de la Surpatele.

Livrare rapidă

Livrăm afinele prin curier în 24h de la recoltare.

Program de lucru

Luni-Vineri: 9.00am-6.00pm

Comenzi

Oferim reduceri de preț în funcție de cantitatea comandată.

Condiții de livrare în București și alte localități

Afinele sunt recoltate în ziua planificată de la primele ore ale dimineții, de îndată ce roua s-a ridicat de pe fructe. Fructele culese sunt sortate, ambalate în lădițe, apoi păstrate la rece până când sunt predate curierului. Predarea lădițelor cu fructe are loc seara, direct la depozitul curierului, cu o oră înainte de plecarea acestora către adresa de destinație. Transportul fructelor la destinație are loc pe timpul nopții, pentru ca acestea să ajungă la dumneavoastră cât mai proaspete, în medie, la 16-18 ore de la recoltare.

Livrăm afinele noastre în București și restul țării, în lădițe de carton de 3 sau 5 kg, ambalate în caserole de 250 de grame.

Din păcate, nu putem expedia afinele noastre în afara țării, pentru că este necesar transport frigorific pe care nu îl putem asigura.

De ce afine de la Surpatele?

Afinele noastre sunt curate, sănătoase, dulci și extrem de aromate. Recoltăm numai afinele ajunse la maturitatea deplină de consum. Nu folosim pesticide, ierbicide sau alte produse chimice periculoase pentru sănătate.