Proaspăt & Natural Producător afine Ferma Surpatele

Ecologic

În plantația noastră folosim numai produse naturale, ecologice. Turba folosită ca substrat de înrădăcinare pentru plante, îngrășămintele, toate sunt ecologice. Nu folosim pesticide, ierbicide sau alte produse de sinteză în plantația noastră.

Plantație

Avem norocul unei locații izolate de alte culturi pomicole și, din acest motiv, presiunea bolilor și dăunătorilor în plantația noastră este foarte redusă. Din această cauză, fructele noastre sunt curate, sănătoase, dulci și foarte aromate.

Beneficii

Afinele sunt bogate în vitamine, minerale, antioxidanți și fibre. Afinele oferă multiple beneficii pentru sănătate, având utilizări medicinale în tratarea unor afecțiuni ale stomacului și intestinului, ale aparatului urinar, în diabet, în creșterea acuității vizuale etc.

Producător afine

De ce noi?

Încă de la înființare, am avut în vedere să folosim în plantația noastră numai produse naturale, ecologice. Turba folosită ca substrat de înrădăcinare pentru plante, îngrășămintele, toate sunt ecologice. Nu folosim pesticide, ierbicide sau alte produse de sinteză în plantația noastră. Buruienile le smulgem manual, recoltarea fructelor se face manual, fruct cu fruct, pentru a selecta numai fructele ajunse la maturitatea deplină de consum.

Afine Surpatele
Ecologic | Plantație | Beneficii
Produs Ecologic

Chiar dacă cultura noastră de afine este ecologică, fructele noastre sunt bine hrănite. Pentru că suntem specialiști în horticultură, știm care sunt nevoile nutriționale ale afinelor noastre, iar schema de fertilizare utilizată este 100% ecologică. Avem norocul unei locații izolate de alte culturi pomicole și, din acest motiv, presiunea bolilor și dăunătorilor în plantația noastră este foarte redusă. Din această cauză, fructele noastre sunt curate, sănătoase, dulci și extrem de aromate.

Despre Plantația Surpatele

Există o diversitate uriașă de soiuri de afin, iar în cadrul Facultății de Horticultură din București am studiat cultura afinelor într-o colecție de peste 100 de soiuri. Din colecția de soiuri studiate, am ales 6 varietăți cu care am înființat plantația noastră: Duke, Hannah’s choice, Toro, Brigitta, Bluegold și Elisabeth.

Cele 6 soiuri au fost selectate pentru că au timpurietăți diferite (timpurii, mijlocii și târzii) care permit maturarea eșalonată a fructelor, sunt soiuri viguroase și au calități organoleptice excepționale. Totul a fost foarte atent calibrat încă de la început sub îndrumarea celor mai buni profesori de pomicultură din țară, iar rezultatele noastre sunt pe măsură.

Clienții noștri

24h Livrare

Clienții noștri au fost încântați de afinele noastre, care pot ajunge pe masa dumneavoastră în mai puțin de 24 de ore de la recoltare.